1 dag kvar till fotbolls-VM

Fotbolls-VM-i-Brasilien

Fotbolls-VM, eller World Cup är en stor folkfest och även om  inte Sverige är med och spelar betyder det inte att vi kan förvänta oss fantastiska matcher och fin fotboll att njuta av.

För vissa kanske det t.o.m. är lugnande att Sverige inte är med och spelar då nerverna och känslorna är på en mer lagom nivå så att naglarna förblir som de är.

Först ut är Brasilien mot Kroatien den 12 juni och det är också den enda matchen som spelas den dagen. Där efter körs det 3-4 matcher om dagen fram tills Åttondelsfinalerna tar vid. Här får lagen minst en vilodag och där inga matcher alls spelas. Åttondelsfinalerna tar vid den 28 Juni och sedan är det slutspel fram till den 13 Juli då finalen spelas.

För den som inte är väldigt fotbollsintresserad så kanske det räcker att vänta tills Kvartsfinalerna tar vid den 4 Juli eller Semifinalerna den 8 Juli. Det är vid detta laget som de bästa lagen är kvar och där man ofta får se väldigt fin fotboll.

Finalen är nästan ett måste oavsett hur ointresserad man är. Det är nästan så det faller under allmänbildning så det är lika bra att boka upp den 13 Juli redan nu. Du kan givetvis passa på att styrka lite kläder om du känner att du måste ta två flugor i en smäll 🙂

Fotbollskanalen hittar du alla TV-tider.

This entry was posted in Allt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.