Köpt billig soffa med divan för TV-rummet

Billig soffa med divan

Vi har uppgraderat vårt gamla TV-rum som vi lätt drar oss till på TV-kvällarna. Det har varit ett ganska tråkigt rum med två fåtöljer i och även om jag gillat dem så har de inte varit så lämpliga när man fått besök och barn vill inta TV-rummet.

Vi har istället nu valt att köpa en billig soffa med divan och sparat en av fåtöljerna så nu får det plats betydligt fler framför TV:n och det blir speciellt intressant vid högtider som julafton då många kan tänkas dra sig dit för en timmes underhållning.

Vi har letat runt ett tag och hittade till sist billigasoffor.nu som ger en hel del bra förslag på modeller som är billiga men även var på nätet du kan handla dessa.

För oss var det viktigt att soffan kunde levereras hem då vi inte har någon dragkrok på vår bil och det var ganska tacksamt när vi insåg att de hade gratis frakt på sina möbler.

Priset på soffan låg på 3800 kr när vi köpte den och är exakt den på bilden ovan. Vi tyckte att det var extremt prisvärt och slog till på den. I dagarna som gick så kom soffan hem och det var snyggt inplastat och ingenting såg skadat ut.

Det var också enkelt att bära in soffan då den kom i delar och det tog inte lång tid att få den på plats i TV-rummet. För priset måste jag säga att det är en extremt prisvärd och billig soffa om man är ute efter en ny soffa som ingen annan använt. För oss var det viktigt att veta att det inte varit hos någon annan.

This entry was posted in Allt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.