Uppfriskande drinkar till event

Vi har många varit där, i planeringsstadiet inför en större fest eller kanske event. Det finns enormt mycket att tänka på och det är lätt man kör på i de vanliga spåren.

Men det finns en hel del du kan göra för att friska upp eventet och erbjuda något unikt som vanligtvis inte serveras.

Drinkar är förvisso kanske bara en del av allt du planerar men det är ofta en viktig del och kul att kunna variera mot vad man normalt sätt bjuder på.

Färskpressad Juice

Färskpressad juice är ett exempel som många glömt bort. Det finns ett stort antal bra juicemaskiner som du kan köpa in, låna eller hyra som har möjligheten att pressa färsk juice för ditt event.

Juice är inte bara gott utan även ett nyttigt alternativ med mycket vitaminer och aminosyror jämfört med många andra drinkar som många normalt sätt bjuder på.

Ice Slush

Ice Slush, eller bara slush som det kanske främst kallas för är en smaksatt is-drink som säljs på biografer, kiosker och andra ställen. De kännetecknas av att hela innehållet är en enda stor blandning av is som är färgat och smaksatt.

Ice Slush tillverkas i en slushmaskin som enkelt kan hyras eller köpas från olika företag. De säljer även smaker, behållare och sugrör avsedda för detta. Ett exempel på detta är detta företag som erbjuder uthyrning av slushmaskiner i bl.a. Malmö och Skåne.

This entry was posted in Allt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.