Vidareutbilda din personal med VAL-BO Utbildning

val-bo utbildning terapeut

Det är viktigt med kompetens bland personalen på en arbetsplats och om man jobbar inom vården på något sätt så blir det ännu viktigare. Kompetensen växer givetvis med de erfarenheter som personal får genom arbetet på arbetsplatsen och från de människor de möter, men det räcker inte med bara det.

VAL-BO Utbildning har flera intressanta utbildningar och kurser för dig som jobbar inom vården och då främst inom kriminalvården eller socialtjänsten. Du har även möjlighet att kontakta dem och skräddarsy ett eget upplägg som är lämpligt för ert arbete. Kanske har ni inte behov av en hel utbildning för att bli behandlingsassistent utan behöver endast en utbildning i MI – Motiverande Samtal.

Om du vill jobba som terapeut (eller kanske redan gör det) så bör du absolut ta en titt på VAL-BO Utbildning som kan erbjuda dig flera olika utbildningar, kurser och vidareutbildning.

Inom alla yrken är det viktigt med utbildning för att höja kompetensen på personalen. Detta leder även till personlig utveckling och ger en bättre stämning på arbetsplatsen. Inom vården där man faktiskt försöker hjälpa andra människor kan det ses som ännu viktigare att man har rätt kunskaper och verktyg för att hjälpa.

Som arbetsgivare bör du absolut planera in utbildningsdagar åt dina anställda. Att åka bort på utbildning är ett skönt sätt att bryta av vanliga rutiner på arbetet och friska upp humöret bland de anställda. Samtidigt får din arbetsplats bättre kompetens och bra möjligheter att stå sig i konkurrensen.

This entry was posted in Allt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.