Undvika UC vid lån

Undvik UC vid lån

Att låna pengar online är något som växt om man får tro diverse marknadsundersökningar som tidningarna emellanåt meddelar om.

Både snabblån och smslån som tillhör en form av mikrokrediter är bland vissa svenskar väldigt populärt idag och ett snabbt sätt att kunna låna pengar.

Jag har själv lånat lite med smslån genom åren och idag har jag ett kreditkonto som jag använder några gånger om året som ligger hos Ferratum. Perfekt för mig som inte vill ha stenkoll på min ekonomi och skulle pengarna ta slut en månad kan man låna lite därifrån istället.

Jag har fast anställning och jag betalar alltid tillbaka lånet direkt när jag får min lön så det är ganska enkelt och skönt att slippa stressen att ha koll på sin ekonomi. Kunna leva i nuet är något jag alltid eftersträvat.

Däremot har jag märkt att det finns flera banker och långivare till använder sig av UC för att låna pengar. Att undvika kreditupplysningsföretag UC är väldigt smart om man inte vill försätta sig i en jobbig situation senare där man nekas för att för många kreditupplysningar gjorts på en genom UC.

Det finns ganska mycket bra information om detta och Creditos har t.ex. skrivit om att låna utan UC också och varför det är smart att undvika dem.

Som tur är finns det många alternativ av andra långivare som man kan använda sig av. Men ett tips till dig som vill låna pengar är att inte använda dig av en långivare som använder sig av UC så länge inte beloppet gör skäl för det. Skulle du låna mer än 10 000 kronor så är det trots allt ganska mycket pengar och då känns det mer befogat att de används.

This entry was posted in Allt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.